top of page

Helsingin Frisbeegolfvalmennus

VALMENNUS

Kaikki alkaa perusteista

Jokainen frisbeegolfia pelannut on joskus tehnyt uuden ennätyksen tai heittänyt heiton, joka lentää juuri toivottuun paikkaan. Oli kyseessä sitten taito tai onnekas sattuma, siitä johtuva onnistumisen tunne on syy, mikä saa meidät palaamaan kentälle yhä uudestaan.

 

Helsingin Frisbeegolfvalmennus tarjoaa opetusta, jonka tarkoituksena on saada sinut onnistumaan yhä useammin haluamassasi heitossa ja ymmärtämään, mitkä asiat siihen johtavat. Heittotaidon kehittäminen on monesti pitkä prosessi, mutta siinä etenee huomattavasti nopeammin jos tietää suuntaviivat harjoittelulle.

Valmennukset on tarkoitettu kaiken tasoisille harrastajille ja opetusta sovelletaan palvelemaan jokaisen henkilökohtaisia tarpeita. Olet tervetullut valmennukseen, olit sitten ensikertalainen tai jo useamman vuoden lajia harrastanut.

Laji joka liikuttaa kaikkia suomalaisia

Frisbeegolf on melko uusi laji monien silmissä, mutta sitä on harrastettu jo yli viiden vuosikymmenen ajan. Laji on kehitetty 1960-luvulla Yhdysvalloissa, ja silloin pelivälineenä käytettiin kevyttä kopitteluun tarkoitettua frisbeetä ja maaleina olivat mm. puut ja lampputolpat. Myöhemmin kehitettiin metallinen maalikori ketjuineen Yhdysvaltalaisen Ed Headrickin toimesta ja vastaavanlaista koria käytetään edelleen virallisena maalikorina. Myös "Frisbee" on kokenut muodonmuutoksia matkanvarrella..

IMG_20180226_145637_01~6.jpg
HELSINGIN FRISBEEGOLFVALMENNUS

Helsingin Frisbeegolfvalmennus on 2017 kesäkuussa toimintansa aloittanut frisbeegolfvalmennukseen ja opetukseen keskittynyt yritys. Yrittäjänä ja valmentajana toimii vuoden 2014 Suomenmestari Jalle Stoor, jolla on yli kolmentoista vuoden kokemus lajista. Uransa aikana hän on pelannut satoja kilpailuja sekä valmentanut useita eritasoisia pelaajia jo monen vuoden ajan.

 

Tavoitteena on tuoda uusia harrastajia lajin pariin ja innostaa yhä useampia lajin harrastajia oman heittotekniikan ja pelitaitojen kehittämisessä ja oppia itsekin jatkuvasti lisää. 

Mistä aloittaa?

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

 

Kerro missä asiassa tarvitset apua tai mitä haluaisit oppia paremmin. Kerro myös suunnilleen millä aikataululla haluaisit valmennusta.

 

Saat sähköpostilla vastauksen, pystynkö auttamaan sinua. Kerron myös jos en pysty olemaan avuksi. Näin säästämme molempien aikaa.

 

Vastaan yleensä 24 tunnin sisällä.

 

Yhteyden ottaminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

bottom of page