top of page

FRISBEEGOLFKLINIKAT SEUROILLE

Seurasi jäsenet Suomenmestarin valmennukseen omalla paikkakunnallasi?

Klinikan sisältö

 

Helsingin Frisbeegolfvalmennus tarjoaa seurallesi mahdollisuuden tilata valmennusklinikan paikkakunnallesi. Valmentajana toimii Suomenmestari Jalle Stoor, jolla on melkein 15 vuoden kokemus lajista ja yli viiden vuoden kokemus frisbeegolfkursseista pienemmille ja suuremmille ryhmille.

 

Klinikalla opetellaan heittotekniikoiden perusteita ja harjoitellaan niiden toteuttamista käytännössä. Käydään läpi myös yleisimpiä tekniikkavirheitä ja korjataan niitä osallistujilta. Osallistujat pääsevät myös kysymään juuri heitä askarruttavia kysymyksiä.

 

Aiheina ovat mm.

  • Puttaaminen ja lähipeli

  • Lähestymisheitot

  • Draivi

  • Vauhdinotto

  • Kämmenheitto

  • Erikoisheitot

  • Kiekkovalinnat

  • Tuulien vaikutus kiekkoihin

  • + Paljon muuta

 

Klinikka on parhaimmillaan 0-5 vuotta harrastaneille, mutta sopii myös vasta-alkajille tai kokeneemmille harrastajille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omia taitojaan frisbeegolffissa. Usean hengen klinikalla ei saa täysin yksilöllistä valmennusta, mutta jokaiselle osallistujalle annetaan myös juuri heille kohdistettuja vinkkejä. Etuna klinikassa on se, että siellä näkee ja oppii paljon muilta osallistujilta.

 

Valmennusklinikan sisällöllä on yleensä valmis kaava, mutta opetus on räätälöitävissä osallistujien toiveiden mukaisesti. Kysymyksille jätetään myös hyvin aikaa ja niitä saa esittää jatkuvasti klinikan aikana.

 

 

Alueena koko suomi

 

Pidän yksilövalmennuksia pääasiassa Helsingin suunnalla, mutta klinikoita pidän melkein missä päin Suomea tahansa. Riippuu vain ajankohdasta, milloin on mahdollista tulla paikkakunnallenne. Ota yhteyttä hyvissä ajoin niin voimme suunnitella seurallenne klinikan.

 

Tapahtuma vaatii rangen, jalkapallokentän tai muun alueen, jossa on tilaa heittää myös pidempiä heittoja.

 

 
Ajankohta

 

Klinikoita pidän ympäri vuoden, mutta paras aika niille on huhtikuusta lokakuuhun, jolloin auringonvaloa riittää pitkään ja kelit ovat suosiollisia.

 

Viikonloput ja arki-illat ovat yleensä parhaita aikoja klinikoiden pitämiseen.

 

Ota yhteyttä vaikka heti niin suunnitellaan sopiva aika teidän seuranne klinikalle.

Nimi *

Sähköposti *

Seura

Viesti

Kiitos! Viestisi on lähetetty!

bottom of page