Puttirallit 2.0

Puttirallit muuttavat Espooseen, jossa puttaillaan seuraavat 8 viikkoa. Tule tutustumaan uuteen ainutlaatuiseen harjoittelupaikkaan ensimmäisten joukossa. Tapahtuma on avoin kaikille ja toivomme näkevämme sinut harjoittelemassa siellä, olit sitten uusi tai vanha Puttirallittaja.

Perjantaisin (7.2.2020 – 27.3.2020) KERAN HALLEILLA klo 19.00. -20.00.

 

Puttiralleissa pelataan 3 x 9 väylää. Tarkoituksena on putin harjoittelu kilpailun omaisessa tilanteessa.

 

Tapahtumassa pelataan normaaleilla frisbeegolfin säännöillä eli jos ensimmäinen putti ei mene sisään, jatketaan sieltä mihin kiekko päätyy ja pelataan niin kauan, kunnes väylä on suoritettu loppuun. Rataa kierretään 3-5 hengen ryhmissä. Väylät ovat pituudeltaan 5-20 metrisiä. Tulokset kirjataan ylös normaalisti. (Metrixiin).

Tapahtuma on avoin kaikille. Ei vaadita Lisenssejä eikä jäsenyyksiä.

Mukaan mahtuu 45 osallistujaa.

Ilmoittautuminen

Huom. Ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu metrixin kautta seuraavasti:

Kausikorttilaiset voivat ilmoittautua tuleviin puttiralleihin aina alkaen edeltävänä lauantaina. Ilman kausikorttia pääset ilmoittautumaan aina Puttiralleja edeltävästä keskiviikosta klo 9.00 eteenpäin. Eli kausikorttilaisilla on etuoikeus ilmoittautua aikaisemmin ja näin varmistaa paikka.

 

Tulosten merkkaamiseen käytetään myös metrixiä ja jokaisen osallistujan tulee tehdä tunnukset metrixiin ennen ilmoittautumista.

https://discgolfmetrix.com/

 
Osallistumismaksu

 

Kertamaksu Puttiralleihin on 8€ ja se maksetaan aina paikanpäällä.

Maksutavat ovat kertamaksuissa:

- Kortti

- Käteinen

- Liikuntasetelit (Smartum, Edenred, Eazybreak ja ePassi).

Kausikortin hinta on 39€ ja sillä pääset osallistumaan jokaiseen 8 tapahtumaan. Sinun täytyy kuitenkin ilmoittautua erikseen aina seuraavan viikon Puttiralleihin ja siihen on ohjeet yllä. Kausikortti on henkilökohtainen.

Kausikortin voit ostaa Täältä

Tai jos haluat maksaa kausikortin liikuntaseteleillä, käteisellä tai kortilla, ilmoita tietosi etukäteen alla olevaan lomakkeeseen lomakkeeseen ja maksa osallistumismaksu ensimmäisen kerran yhteydessä.

Paikalla kannattaa olla jo viimeistään 18.50 niin saadaan ryhmät jaettua ajoissa ja päästään pelaamaan mahdollisimman nopeasti vuoron alettua.

Huom! Kyseessä on sisähalli, joten varaathan mukaan sisäpelikengät tai vaaleapohjaiset lenkkarit, joita et ole käyttänyt ulkona!

Toiveena myös, että otat kentälle mukaan vain tarvittavat putterit ja jätät muut tavarat kuten bägit ja ulkokengät esim. autoon tai pukuhuoneeseen. Arvotavarat voi toki ottaa kentänlaidalle repussa tai takintaskussa.

Hallissa on pukuhuone ja suihkutilat käytettävissä.

Tervetuloa!

Tunnelmia toissa vuoden puttiralleista.

Copyright © 2020 Helsingin Frisbeegolfvalmennus | Y-tunnus: 2838241-8 | jalle@frisbeegolfvalmennus.fi | 0503318440
Rekisteriseloste
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle