top of page

SYVÄVALMENNUS

Uusi perusteellisempi valmennus, joka on tarkoitettu kilpapelaajille ja nimensä mukaisesti sellaisille, jotka haluavat mennä syvemmälle oman pelin kehittämiseen

Kerron sinulle Jukasta, joka otti minuun yhteyttä, koska halusi päästä eteenpäin Frisbeegolfissa.

 

Jukka oli pelannut jo useamman vuoden, mutta kehitys ja taidot olivat pysähtyneet paikalleen. Uusia ennätyksiä ei enää tullut, vaan hän heitti jatkuvasti samoja tuloksia.

 

Tekniikka oli vuosien saatossa kehittynyt tehokkaaksi, mutta repiväksi, joka ei ollut hyväksi kropalle. Kiekko kyllä lensi pitkälle, mutta kroppa ei kestänyt suurta määrää kovia heittoja huonolla tekniikalla.

 

”Hakeuduin Jallen oppiin vasta useiden vuosien aktiivisen harrastamisen jälkeen. Olin rikkonut kyynärpääni itseopitulla, virheellisellä tekniikalla ja kykyni jatkaa frisbeegolfin pelaamista ylipäätään oli kyseenalainen. Jallen opastuksen avulla pystyin vuosien harrastuksen jälkeen opettelemaan itselleni täysin uuden, paremman ja kevyemmän heittotekniikan, minkä ansiosta pystyn ylipäätään yhä harrastamaan frisbeegolfia.”

 

Aloitimme Jukan kanssa pidempikestoisen valmennusprojektin ja laitoimme heittotekniikan perusteet kuntoon heti ensimmäisellä tapaamisella. Uudet perusteet tuntuivat heti loogiselta ja niiden säännöllinen harjoittelu alkoi heti. Seurasimme tekniikan kehittymistä ja vaihdoimme kuulumisia viikoittain sähköpostin välityksellä.

 

Tästä jatkoimme harjoitusohjelman suunnittelulla ja etenevillä harjoituksilla.

 

Harjoitustahti oli kova ja matkan varrella tuli myös vastoinkäymisiä. Kyynärpään vanhat vaivat palasivat ajoittain ja silloin oli pakko pitää taukoa harjoittelusta. Lepo on todella tärkeää kehittymisen kannalta ja sitä pitikin painottaa useampaan kertaan, koska innostus harjoittelua kohtaan oli niin suuri.

 

Paikat saatiin kuitenkin taas kuntoon ja treenit jatkuivat..

 

Jukan heitto parani silminnähden ja tekniikka muuttui entistä huomattavasti rennommaksi.

 

”Alle vuodessa heitosta tuli huomattavasti toistettavampi ja pystyin heittämään vaivattomammin uhraamatta pituudesta metriäkään.”

 

Myös kierrostulokset ja kisamenestys kertovat, että kehitystä tuli vuoden aikana.

 

 ”Valmennusohjelmani oli aika kattava ja sen myötä opin myös kilpailemisen kannalta tärkeitä taitoja. Määrätietoisen harjoittelun konkreettiset tulokset ovat mm. 7 heittoa parempi ennätyskierros kotiradalla ja ”pejaajauran” ensimmäiset sanktioitujen kisojen voitot. En voi kuin suositella.”

-Jukka

 

 

 

Tämä oli ensimmäinen pitkäkestoinen valmennus, jonka olen pitänyt ja oli siistiä huomata, kuinka määrätietoisella harjoittelulla voi saada lyhyessäkin ajassa paljon kehitystä aikaiseksi. Vaikka takana oli useamman vuoden harrastaminen, niin vanhat tavat saatiin opeteltua pois ja uudet paremmat tilalle. Myös tulostaso parani selkeästi, joten voidaan todeta, että harjoittelusta ja opetuksista oli hyötyä.

 

Tästä innostuneena haluan tarjota myös sinulle mahdollisuutta tulla pitkäkestoiseen ”syvävalmennukseen”.

 

Erona tässä on kertavalmennuksiin se, että saat tukea kehittymiseen tapaamisten välissä ja kehitystäsi seurataan pidemmällä aikavälillä ja vaihdamme kuulumisia edistyksestä säännöllisesti. Näin pääset syvemmälle harjoitteluun ja saat tukea kehittymiseen myös kilpailemisessa.

 

Valmennukseen kuuluu:

 

- 2 kahden tunnin tapaamista kuukaudessa joko tekniikkavalmennuksen, harjoitusten tai kierrosharjoittelun merkeissä.

- Harjoituksia omatoimiseen treenaamiseen.

- Apuja kilpailuihin valmistautumiseen.

- Edistymisen seuranta säännöllisesti.

- Saat aina vastauksia, jos tarvitset apua johonkin tiettyyn asiaan, jossa et pääse eteenpäin.

- Kannustusta ja tsemppiä. :)

 

Hinta pitkäkestoiselle valmennukselle on joko 3, 6 tai 12kk ajalle:

 

3kk = 139€/kk

6kk = 119€/kk

12kk = 99€/kk

 

 

Minulla on aikaa rajallinen määrä, joten valmennettavia voin ottaa vain tietyn määrän kerralla.

 

Jos haluat edistyä, niin kannattaa toimia heti. Laita lyhytmuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ainakin nämä asiat:

 

Otsikko: Syvävalmennus.

 

  1. Nimi

  2. Kuka olet?

  3. Milloin olet aloittanut Frisbeegolfin?

  4. Harrastatko tai oletko harrastanut muita lajeja?

  5. Miksi pidät Frisbeegolfista?

  6. Mitkä ovat tavoitteesi Frisbeegolfissa?

  7. Haluatko alustavasti 3, 6 vai 12kk valmennukseen?

 

Laita mailia osoitteeseen:

jalle@frisbeegolfvalmennus.fi

 

Valitsen hakemusten perusteella valmennukseen soveltuvat ja ilmoitan milloin olisi mahdollista aloittaa.

Ole yhteydessä jos haluat kysyä lisää valmennuksesta!

 

Jos pitkäkestoinen valmennus ei sovi tämänhetkiseen elämäntilanteeseen niin kannattaa aloittaa Yksilövalmennuksesta. Siinä käydään läpi tekniikkaasi liittyvät kehityskohdat ja miten pääset harjoittelemaan niitä omatoimisesti.

bottom of page